Metsästysmatkailijoiden lennätykset helikopterilla Lapissa

Aloita jahti korkeuksien kautta ja ihaile samalla alle avautuvaa erämaata

Olette ehkä jo suunnitelleet metsästysretken Lappiin, jahtimaiden parhaisiin paloihin pohjoisen käsivarren maisemiin. Ettekö tekisi matkastanne hieman ikimuistoisemman lentämällä maastoon helikopterin kyydissä? Helikopterilla tavoitatte vaikeatkin kohteet helpommin ja nopeammin, samalla näette erämaan upeuden sen kaikessa komeudessaan korkeuksista käsin. 

Toteutamme metsästysmatkailijoiden lennätykset helikopterilla Pohjois-Lapissa sekä muualla Lapin alueella tarpeen mukaan. Lento voi tapahtua molempiin suuntiin, mitä vain sovitaankaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous lennosta, tiedustele myös lentoja kalastusmatkailuun.

Kopterilla riistaretki on jotain enemmän

Lapin luonto on jo itsessään elämys, mutta yksityislento helikopterilla vie kokemuksen aivan uusiin sfääreihin. Helikopterilla viemme sinut ja seurueesi sinne, missä ovat parhaimmat paikat hirvestykseen, riekonpyyntiin tai vaikka sorsapassiin. Ja jos saalis jää saamatta, on kotiin tuomisena ainakin muistorikas matkanteko.

Metsästymatkailijoiden lennätykset Lapin alueella, kuten kaikki helikopterilennot ylipäätään toteutuvat kanssamme erittäin korkealla lentoturvallisuustasolla ammattilentäjien toimesta, luonnollisesti myös erittäin laadukkaalla kopterillamme. 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lentoosi ja retkeesi liittyvistä toiveistasi.

Ota yhteyttä »

Varaukset

Kilpisjärvi ja Käsivarren alue:
Mia Vasara /Arctic Land Adventure
+358 (0) 50 537 5295
info@arcticlandadventure.com
Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä

Jos haluat saavuttaa erämaan kauniit kolkat korkeuksien kautta! Suunnitellaan yhdessä sopivat lennot toiveidenne mukaan.