Kalastusmatkailijoiden lennätykset helikopterilla Lapissa

Kiehtoville kalavesille turvallisesti, nopeasti ja upeasti Helipolarin kyydissä

Kirkkaina virtaavat Lapin lohijoet ja kalarikkaat järvet ovat monen kalastusharrastajan haaveissa. Jos olette suuntaamassa kalastusretkelle pohjoiseen, ehdotamme liittämään matkaanne upeille apajille vievät helikopterikyytimme. 

Helikopterilentoihin erikoistunut yrityksemme toteuttaa kalastusmatkailijoiden lennätykset käsivarren tai muun Lapin alueelle toiveenne mukaan. Vaikka itse vesistöt ovat matkan tarkoituksena, on myös lento tuntureiden ja erämaiden yllä omalaatuinen maisemamatkansa. 

Viemme kohteeseen, jopa haastellisiin sellaisiin, haemme halutessanne takaisin – kerro toiveistanne, niin laaditaan sopiva kuljetus sen mukaan. Ota yhteyttä!

Sinne, missä vonkaleet odottavat narraajaansa

Erityisesti Kilpisjärven alue on saalisvarmaa seutua taimen-, siika-, rautu- ja harjusvesistöineen, ja helikopterilla talvinen pilkkiretkikin onnistuu helpommin ja mukavammin. Kun kyyti tehdään ilmateitse, kulkevat kalastusvälineet ja jopa kumivenekin kätevästi mukana. Eikä matkan taittuminen ota turhan kauan aikaa! 

Jos siis kalastusmatka helikopterilla on ajatuksissasi, laitetaan se käytännön toteutukseen.

Ota yhteyttä »

Varaukset

Kilpisjärvi ja Käsivarren alue:
Mia Vasara /Arctic Land Adventure
+358 (0) 50 537 5295
info@arcticlandadventure.com
Ota yhteyttä »

Ota yhteyttä

Jos haluat saavuttaa erämaan kauniit kolkat korkeuksien kautta! Suunnitellaan yhdessä sopivat lennot toiveidenne mukaan.